Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Montage av ventiler

Vårt dotterbolag Valvent i Gävle AB har licensierade svetsare som hjälper dig på plats med montage och insvetsning av ventiler. Vi erbjuder även prefabricering av konstruktioner och skräddarsyr lösningar för att på så vis förbättra produktens förutsättningar.

Personliga lösningar

På Valvents moderna servicecenter erbjuder vi helhetslösningar. Våra kunniga servicetekniker sätter ihop produkter och skräddarsyr en slutprodukt helt efter kundens önskemål. -/För oss är ingenting omöjligt.

Support

Vi tillhandahåller högkvalitativ support med snabb återkoppling. Vårt supportteam består av specialiserad personal som besitter hög kompetens inom sitt område.

Service av produkter

Våra servicetekniker kommer ut till kunden med våra välutrustade servicebussar för att på plats utföra service av ventiler och på så vis förkorta dyra driftstopp och onödigt demontage.

Varför välja Industriell Armatur Teknik

 • Industriell Armatur Teknik har medarbetare som besitter över 30 års erfarenhet och har bred kompetens inom en mängd olika områden.
 • Vi har ett brett produktsortiment som ständigt utvecklas och med ett stort lager kan vi erbjuda blixtsnabb leverans.
 • Vi har en mycket bra dokumentations hantering och intern kontroll för att alltid ha full koll på våra olika produkter.
 • Vår högkvalitativa support hjälper dig även efter avslutad affär för att på så vis finnas tillgänglig i det långa loppet.
 • Vi vidareutbildar oss kontinuerligt inom områden som är relevanta för oss.
 • Våra kunder kan vända sig till oss utan att tvivla på vår kompetens och genom vårt agerande skapar vi långvariga kontakter.

Vi följer svenska myndigheters riktlinjer gällande Corona viruset mycket noggrant, gemensamt kan vi ta vårt ansvar för att minska smittspridningen samtidigt som vi håller industrin levande.

Vill du bli kontaktad?

Undrar du över någonting? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

   Adress
   RIAVÄGEN 3
   818 33 VALBO

   Telefon
   026-10 01 60

   Öppettider
   07:00-16:00

   OFFICE LINE

   1.800.555.6789

   EMERGENCY

   1.800.555.0000

   WORKING HOURS

   9:00am – 6:00pm